Document

Deze website staat nog op onze oude server, via het logo hierboven kom je weer terug op de nieuwe website. Alle functionaliteiten werken nog en hij blijft voorlopig ook live.

Document

Klimaat adaptief VogeldorpDocument

Geef aan waar u graag een melding wilt maken


Onderwerp
Geef aan op de kaart waar u precies een melding wilt maken.
Door op de onderstaande kaart te klikken, geeft u 1 locatie aan waar u graag een melding van wilt maken. U kunt in- en uitzoomen op de kaart en één locatie aangeven met een markering (door op de plek te klikken).

Onder welke categorie valt uw melding

Omschrijving
email adres (Wordt niet gepubliceerd)
Aanvullende contactgegevens (Wordt niet gepubliceerd)

Let op!

Wilt u een ander verzoek doen?

VvE-lid

Bent u VvE-lid en wilt u online een reparatieverzoek doen? Klik op de knop om in te loggen met uw TWINQ account.
Huurder van de Key

Bent u huurder van de Key en wilt u online een reparatieverzoek doen?


Waternet

Ziet u wateroverlast op straat? Kijk dan eerst of er werkzaamheden of storingen zijn. Wateroverlast buiten uw huis kunt u 24 uur per dag doorgeven via de klantenservice van Waternet.Document

Nieuws / Updates

Onder dit kopje zullen wij geregeld nieuwe updates en ander relevant nieuws plaatsen. Houdt daarom de website goed in de gaten zodat je altijd op de hoogte bent.


Buro Regen en Water is hard aan het werk met het project Vogeldorp. Deze wijk in Amsterdam-Noord heeft na de nodige renovaties erg veel last van overtollig regenwater. Voor ons een uitgelezen kans om eens te onderzoeken waar dit water precies stroomt, waar het water kan infiltreren en met welke grondsoort we hier te maken hebben.

We zijn hiervoor op veldwerk geweest. We hebben de benodigde gegevens verzameld en kunnen nu aan de slag met het bedenken van een duurzame oplossing. Zo kunnen de bewoners van Vogeldorp weer optimaal genieten van de mooie binnentuinen.

Veldwerk Vogeldorp 1 Veldwerk Vogeldorp 2


Vanaf vandaag staat de website live. Op deze pagina proberen we alle informatie te vergaren rondom water problematiek in Vogeldorp. Je kan op deze pagina aangeven waar je hinder ondervindt van water, een discussie starten over een water gerelateerd onderwerp en de rainproof oplossingen die je eventueel zelf zou kunnen toepassen doornemen. Via dit kopje nieuws en updates proberen we elkaar zo veel mogelijk op de hoogte te houden. Mochten en vragen op opmkeringen zijn, laat het ons weten.


Op woensdag 1 september zullen we een avond organiseren om samen met de bewoners van Vogeldorp de Rainproof oplossingen door te nemen. Tijdens deze avond zullen we voorbeelden geven van Rainproof oplossingen die door alle bewoners zelf kunnen worden toegepast. Wil je deze avond niet missen. Klik dan op onderstaande afbeeldingen en zet de afspraak in je agenda.Op woensdag 13 oktober om 19:30 zullen we een eindpresentatie geven in Vogeldorp. Hierin zullen al onze bevindingen worden gedeeld en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Wij zouden het leuk vinden als daar zoveel mogelijk bewoners bij kunnen zijn. Klik daarom op de knop hieronder zodat ook eindpresentatie in de agenda staat.


Woensdagavond was de eerste bewonersparticipatieavond van Vogeldorp. Tijdens deze avond hebben wij onze eerste bevindingen kunnen delen met de bewoners en kregen wij ontzettend veel waardevolle feedback terug. De eerste stappen zijn gemaakt voor een goede samenwerking tussen alle partijen om van Vogeldorp een klimaatadaptief dorp te maken. Dank aan alle bewoners voor hun betrokkenheid!

Mocht je de presentatie hebben gemist. Kan je hem hier downloaden:
Powerpoint Klimaat adaptief vogeldorp

Vogeldorp Bewonersavond 1 Vogeldorp Bewonersavond 2


Op woensdag 22 september komt Ivo van Buro Regen&Water tussen 15u en 17u langs de deur in Vogeldorp om op de ingediende locaties in gesprek te gaan over de problemen die u heeft aangekaart.

Zou u ook graag met hem ingesprek willen gaan? Plaats uw probleem ook op de kaart, dan zien wij elkaar woensdag!
U kunt uw locatie indienen op de website .

Doe dit vóór woensdag middag. Mocht dit niet lukken kunt u ons altijd bereiken via info@buro-regen-en-water.nl

Vogeldorp Bewonersavond 1


De eindpresentatie stond gepland op 29 september. Echter, deze is verplaatst naar woensdag 13 oktober!

Vogeldorp Bewonersavond 1


Woensdagavond was de tweede bewonersparticipatieavond van Vogeldorp. Tijdens deze avond hebben wij ons stappenplan gepresenteerd. Hierbij hebben we ook een flyer uitgedeeld waarbij we oplossingen aandragen die door de bewoners zelf al kunnen worden toegepast. De flyer is te vinden op de website.

Mocht je de presentatie hebben gemist. Kan je hem hier downloaden:
Powerpoint Klimaat adaptief vogeldorp


Vanaf vandaag is het mogelijk om op het discussiebord ook afbeeldingen toe te voegen aan je bericht. Dit is voor ons heel erg waardevol omdat we hierdoor beter kunnen communiceren naar andere partijen welke problemen zich voordoen in Vogeldorp. Vaak zegt een afbeelding meer dan duizen woorden. Maak hier dan ook zeker gebruik van.

Het toevoegen van een of meerdere afbeeldingen gaat vrij gemakkelijk. In het tekstvak verschijnt er nu een blak waarmee je de tekst kan aanpassen naar dik gedrukt of cursief. Helemaal rechts van deze balk zie je een icoontje van een afbeelding. Door hierop te klikken kan je een afbeelding toevoegen. De afbeelding kan je direct van je computer afhalen en toevoegen.

Belangrijk! De beste afmeting van de afbeelding is rond de 200x200 of 400x400. Als je hem veel groter plaatst komt de tekst er minder mooi uit te zien.

Mocht het niet lukken? Stuur ons dan een mail dan kijken we er samen even naar.
Stuur een mail


Op zaterdag 13 november kwam Vogelbuurt ter sprake in het programma Kassa.

Wil je de aflevering terugzien? Bekijk hem dan hier


Op donderdag 23 december 2021 wordt carré 1 onderhanden genomen, er zal een put worden geplaatst die het regenwater kan afvoeren.

Deze komt in de achtertuin en valt onder een tijdelijke oplossing.


Wij van Buro Regen&Water zijn niet meer iedere dag actief op de deze pagina. Mochten mensen dringende vragen hebben, dan worden deze opgepakt door de VvE. Zij hebben ook toegang tot deze website en krijgen en melding wanneer er nieuwe berichten worden geplaatst.

De Website blijft natuurlijk live en we blijven ook meldingen verzamelen!
Blijf dit ook doen want deze worden allemaal meegenomen in het onderzoek.

Document

Discussiebord

Via onderstaande discussiebord kan je een probleem aankaarten. Het idee is dat we elkaar helpen met het verhelpen van wateroverlast. Je kan een nieuw onderwerp aankaarten, een vraag stellen of op elkaar reageren door op een onderwerp te klikken. Mochten er dingen onduidelijk zijn kan je altijd contact met ons opnemen via de pop-up rechts onder in het scherm.

Buro Regen&Water Forums Vogeldorp

9 onderwerpen aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
9 onderwerpen aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
Nieuw onderwerp in “Vogeldorp”
Je informatie:

Document

Kom in actie


Italian Trulli


Document

Deel het met je buurtgenoten

Counter
DelenDocument

Financiering Rainproof onderzoek

Document

Mede mogelijk gemaakt